Ja osobiscie nie moge powiedziec ze mi sie ten calyshogun podoba..
Zosajeprzy standarsowym spoilerku VTi i tyle sporo osob to preferuje bo ma os swoj urok
Co do zderzakow i progow to ok. Ale zeby z auta tym shogunem wieszak na pranie robic to juz przesada
Kazdy ma swoje zdanie i na ten temat sie nie dyskutuje
he ty chyba wieszaka nie widziałeś poznałem się z wymarami to nie jest wcale duży i dużo fotek widziałem z tą lotką i kozacko wygląda ale wiadomo musi być już cała fura zrobiona na poziomie!!!
Wow, jak czytalem tego posta i zobaczylem ten spojler to jakos srednio mi sie widzial, ale po ogladnieciu tej niebieskiej solniczki zmienilem zdanie, jesli ktos lubi samochodziki w stylu 2f2f to ta solka jest piekna.
widzialem ta niebieska na zywo juz kilka razy, powiem tak solka najaldniej wyglada z gola klapa ale jak juz spoiler to tylko ten bo nne juz tak fajnie nie wygladaja
joj chłopaki ja musze zobaczyć tą lotke na live!!ale i tak mi się mega podoba na allegro widziałęm za 180zł !! jak bedzie jakiś zlocik to napewno się pojawie zobaczyć.
Ale zeby z auta tym shogunem wieszak na pranie robic to juz przesada pinki tak pisałeś hehe co przełamałeś się ?? z allegro kupiłeśm ?? jak przyjdzie ci to daj znać ok czy zajebiście wykonany i czy warto dzięki i pozdro!!