Podawajcie wzory ładnych felg w stylu JDM.
Mile widziane zdjęcia.
AAA i żeby były w rozsądnej cenie
1000zł
Felgi będą na Hondzie del sol- rozmiar 15,16cali
1000zł
oskarr17 napisał(a):Nie rozpadną się na pierwszej lepszej dziurze?
Kordigo napisał(a):oskarr17 napisał(a):Nie rozpadną się na pierwszej lepszej dziurze?
Człowieku weź się ogarnij!! Chcesz kupić jakieś felgi za tysiaka i oczekujesz że będą wytrzymałe??? Chyba chodziło Ci o wzór jdm a nie o wytrzymałość... W tej cenie i tak nie znajdziesz felg ani wytrzymałych ani w tym stylu... Ogarnijcie sie ludzie bo jak czytam takie posty to mi sie niedobrze robi-najlepiej żeby Ci ktoś znalazł zajebiste felgi, mocne, ładne, żeby Ci je założył na auto i jeszcze dopłacił...

EDDY napisał(a):Ale wy pier.... u mnie w rexe juz 2 komplet Advanów niby z chin jest i wszystko gra a auto nie ma 130KM tylko 270 a wiadomo jakie drogi u nas sa i normalnie smigaja ostatnio nawet jak zmieniałem opony na slicki bez problemu wywazyli itp wiec przestancie juz opowiadac głupoty a tamte stare miały przygode z kraweznikiem i nie pękły nie złamały sie nie wybuchły ani nic z tych bajek!!!
oskarr17 napisał(a):Kolego nic nie wnosisz do tematu, wyjdź

, produkcja Niemcy. Aktualnie - opony Succesor 2. Felgi sprowadzone z autem z Holandii. Model ten jest nie spotykany w ofercie handlowej w Polsce.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości