.

wsiadając do crki wiadomo ze ma sie doczynienia z autem sportowym, ja bym n ic nie zmienił
........... brak wspomagania to zaleta dla tych którzy lubią czuć asfalt w swoich rękach
autko małych gabarytów więc można sie domyślić ze ciężko kolizje znosi , hondy ogólnie miękkie blachy mają
Na co zwracaj uwagę... podłużnice, czy proste , czy kopci ... na pierwszy rzut oka oceniając silnik sprawdz czy farba z pokrywy zaworów jest oryginalna i czy duze są jej ubytki, można stwierdzić jak auto było eksploatowane, zwróć uwage na wycieki, sprawdz czy wszystkie biegi wchodzą bez problemu nawet przy odcinkach w szczególności 2i3 , stan zawieszenia terz jest bardzo ważny.... bardzo ciężko dostać egzęplasz w cacy stanie ale niema rzeczy niemożliwych , jak już ci się uda to frajda gwarantowana, jeśli chodzi o twój wzrost to śmiało się zmieścisz i głowy nie potłuczesz
jeśli chodzi o granie to co dusza zapragnie
nie ukrywam jednak że jeśli jesteś świezakiem jeśli chodzi o crx to proponuje ED9.......... w VT ciężko pohamować fantazje a wymaga to dobrego ogarnięcia autka.... z czasem możesz zapragnąć czegoś więcej 
chyba jeździsz na leżąco że masz zapasM!R@S napisał(a):Ja mam 186cm wzrostu i mam dużo zapasu jeszcze do sufitu,
ja przy trochę większym dołku może zapasu miałem do podsufitki 2 centy
kup ed9 problem z głowy najlepiej coś po swapie na c4 aby się później nie bawić,no chyba że chcesz mieć kultowe auto to ee8.shinu napisał(a):Czy owy ee8 vtec to faktycznie taki dobry wybor? Jesli mielibyscie mi doradzic apropo modelu, na co by padlo? dlaczego?
środek od ee8 i auto robi ładniejsze.Jak dobrze wiemy crx to iscie spartanski samochod, czy sa obecnie na rynku, w miare tanie i dobrze komponenty do "upiekszenia" autka od wewnatrz? nie mowie o pluszowych fotelach i futerku na desce, ale czyms co zlagodzi jego wyglad troszke.
moim starym rex-em uderzyłem w babę w bok przy 60km/h i tragedii nie było,ale nie radzę testowaćshinu napisał(a):jak auto znosi kolizje? sklada sie jak origami czy daje rade?
takshinu napisał(a):Czerwona deska rodzielcza bylaby przejawiem zlego gustu?:P
daj se spokój z tym autem jeśli masz upalać bez końca po czym sprzedać jako igłę itp itdshinu napisał(a):i cos od siebie jakbym mogl prosic, kazda informacja sie przyda.
i jeszcze niech sprawdzi czy wszystkie naklejki ori są...bzdura jak [czlonek meski]Demolek napisał(a): na pierwszy rzut oka oceniając silnik sprawdz czy farba z pokrywy zaworów jest oryginalna i czy duze są jej ubytki, można stwierdzić jak auto było eksploatowane,
dymek1988 napisał(a):M!R@S napisał/a:
Ja mam 186cm wzrostu i mam dużo zapasu jeszcze do sufitu,
chyba jeździsz na leżąco że masz zapasja przy trochę większym dołku może zapasu miałem do podsufitki 2 centy
Fakt miedzy kierownica a nogami nie mam jakiegos wielkiego pola manerwu, ale nie jest zle

"

shinu napisał(a):Jeszcze pytanko o gaz, sam nigdy nie mialem, ani zaden z moich znajomych.
Za to pracowalem na stacji benzynowej.
Najprosciej mowiac klientow mozna podzielic na 2 grupy.
Tych ktorym gazu palilo tyle co benzyny i smiejacych sie z drugich.
i tych ktorzy glosno nazywali pierwszych bajkopisarzami i zarzekającymi sie na wszystko ze to nie mozliwe.
Ktorzy maja wiecej racji?:P
ostatnie, probowal ktos z was kiedys przekimac w cerce?
to nie jest auto do zastanawiania się nad takimi rzeczami.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości