Poczytaj-ten temat jest tylko o spotach i planach o spotach,a drugi z tego co widzę popierduchy
[ Dodano: 2011-09-28, 00:04 ] Spot o 19.30 stacja BP na legnickiej k/zajezdni tramwajowej w sobotę i tak jak ostatnio-zbiórka i start, przelot przez Wrocek na tor Monza.Nie rezerwuję toru bo takie pisanie -będę jak coś mi nie wyleci nie motywuje do wynajęcia toru dla całej grupy. Oj będzie się działo ,potwierdzonych na tel jest już czterech ścigaczy
Rozmawiałem n/t toru i lepiej by było jak zarezerwowałbym(bezpłatne) i wtedy latamy w grupie,czekam na potwierdzenia Rekord toru 00:27.078. możemy spróbować go pobić
Ja będę na pewno. UWAGA - Vincent zarezerwował tor, czyli deklaracje muszą być jednoznaczne, bo potrzeba ośmiu uczestników. Jeżeli ktoś się zadeklaruje i nie przyjedzie, to za tor trzeba będzie zapłacić, tak jakby wszyscy byli, a godzina wynajęcia toru to nie jest mała kwota.
Spocik był udany,nie ostatni w tym roku,obecnością zaszczycili -Florida,Diamencik,Kubawyrwał,Panda,Jeff,Gawend,Vincent.Ocenę i wrażenia wyrażą sami uczestnicy,moim zdaniem zabawa była a i przejazd w parach po wrocku też się udał i żeby nie było każdy ma swoją fotę