hej
moze ktos zakladał na ed9 maske z ee8 ?? potrzebowałbym jakies foto jak to wyglada z tymi szparami , wiem ze ktos na forum wklejał takie foto ale niemoge nigdzie teraz znalesc :/
SPRZEDAM!
Części z CRX / ITR / CTR - Swapy b18 / k20 /
mozemy wstawic takze w rozne budy
potrzebujesz czegos to smialo pytaj 784-933-899
nie chodzi o wyglad specjlanie , auto ma byc do sportu i nie jest przywiazywana az tak waga do wygladu chodzilo bardziej o to jak duze sa te szpary to ze bedzie wyglad srednio ze beda dziury to wiadome ale w kjs moze to przelknie
SPRZEDAM!
Części z CRX / ITR / CTR - Swapy b18 / k20 /
mozemy wstawic takze w rozne budy
potrzebujesz czegos to smialo pytaj 784-933-899
Ogólnie maska w EE8 wygląda jak od innego zwykłego auta, wybrzuszona w górę jak w Fiescie 3gen, dlatego ED9 wizualnie ma to coś w sobie, po prostu ładniej wygląda z przodu głównie dzięki lepszej masce (ale maska EE8 to chyba był mus bo B seria wyżej siedzi/jest większa...?)
Tak to wyglądało na mojej maska laminat, jak widać szpary są . Mi to nie przeszkadzało aż tak bardzo, przynajmniej maska nie zdzierała farby z pokrywy zaworów
Ja też upalam już ze trzy lata na takiej masce w EDku i jest git. W sumie przyzwyczaiłem się i bardziej mi się podoba, aniżeli oryginał. Może dlatego, że ta maska wystaje lekko do przodu i przykrywa lekko reflektory. Dzięki temu nie rzuca się tak w oczy słabo spasowany zderzak i reflektory po rajdowych przygodach