foxbox napisał(a):w obec tego uruchamiam niedlugo bramke sms cargo evening
Ostatnie 115km wyrobiło mi limit na pojeżdżawki "trochę" ponad normę 
może uda się następnym razem. Myślę, że warto było by zmienić dzień lub porę żeby było się łatwiej odnaleźć.zagierr napisał(a):Byłem widziałem rexy ale niestety nikogo nie spotkałemmoże uda się następnym razem. Myślę, że warto było by zmienić dzień lub porę żeby było się łatwiej odnaleźć.
zreszta nawet zaparkowac "w kupie" nie mozna w niedziele o tej porze przeciez

Z jednej strony fajnie bo dużo się działo ale z drugiej fajnie by było się ustawić gdzieś w jednym miejscu żeby móc pogadać, itp.
Więc następnym razem ustawiamy się albo w inny dzień albo o wcześniejszej godzinie, tak żeby się jeszcze zbyt dużo towarzystwa nie zjechało
czakejro, Bolsik, s0m3r, co z Wami?

)...a w niedzielę oczywiście możemy się spotykać tylko rzeczywiście już nie da rady zaparkować w rządku, no chyba, że będziemy tam koczowali od 19...ale przy takich temperaturach to raczej się nie da 
Góral napisał(a):No i chciałbym wiedzieć gdzie reszta towarzystwa się podziewałaczakejro, Bolsik, s0m3r, co z Wami?

No i w ciągu tygodnia wtedy odpada bo będziemy w korkach stali.
Zawsze możemy się ustawić w Arkadii czy Galerii Mokotów, choć ja osobiście wolałbym pod gołym niebem 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości