heja!
Kompletny swap silnika b16a1 z mojego żelazka:
- glowica, zawór vtec , blok z miską, aparat zaplonowy (po pelnej regeneracji w zeszłym roku)
- wiązka silnikowa
- skrzynia zalana oryginalnym mtf'em, sprzęglo
- półosie (do wymiany osłony przegubów wew oraz jeden przegub zew - nowe dodaje za free)
- kolektory: kpl ssący z przepustnicą oraz wydechowy
- komputer z wgranymi mapami z gsr'a, procedurą startu, przesuniętą odcinką, shift lightem, przesunietym vtec 'em
W zeszłym roku wymieniony rozrząd, na nowym najechane ok 10 tys km, w tym roku wymieniłem takie pierdoły jak miska uszczelki i pokrywy zaworów. Wcześniej był zalany valvo, teraz motulem 6100+ semi synt. Apetyt na olej umiarkowany, ja osobiscie dolewalem całe nic, od wymiany do wymiany (6-8tys km) poniżej 1l, przy czym auto wyciagne po to by sie odstresować i posłuchac vtec 'a ;D
z minusów to standard: delikatnie słychac kasowniki, ale jeszcze nie jest to ostatni poziom wtajemniczenia, no i skrzynia czasem zgrzytnie z 2 na 3
poza tym wsio ok, vtaak ryczy jak trzeba, calość przyjemnie przyspiesza
Silnik jeszcze w samochodzie więc dla zdecydowanych udostępniam kajta.
Cena: 3200pln do negocjacji
Preferowany kontakt telefoniczny pod nr: 601 628 320, nie odpowiadam na smsy
Transport: na terenie woj. lubelskiego oraz Radom, Kielce, Kraków, Katowice itp, Żory, Cieszyn i jeszcze kilka innych lokalizacji bliskich tym miastom GRATIS! Oczywiście konieczny wcześniejszy kontakt. Pozostałe lokalizacje - kurier, koszty do ustalenia.