więc bazuje na wiedzy sprzed ok. 5-ciu lat, jak to tłumaczenie było robione.

mam pytanie które już może wczesniej tu padło ale chce byc pewny. Wiadomo kupiłem, chce wymienic olej oczywiscie półsyntetyk. Jaki polecacie do silników D16Z5 czyli 1.6i-16v i jaki filtr oleju? Czy to że ma gaz ma wpływ jaki olej odpowiednio dopasować? Prosze o odpowiedz 

Jakie polecacie olej do Hondy CRX '97 r. LPG? Samochód raczej jeździ ,krótkie trasy, zazwyczaj do 8km czyli czasem to i się nie zdąży nagrzać to chyba gęstszy będzie lepszy? Ostatnio lałem jakiejś firmy Coma 10w40. Wziąłem łącznie 10litrów oleju i na pewno jak był nalewany to 2 banki zostały otwarte, mi się wydaje ze poszło coś koło 7 litrów także nie wiem jak piszecie ,że do silnika wchodzi 4, ale pamiętam ,że był dolewany też do takiego małego zbiorniczka chyba. Wymieniany był 13 miesięcy temu i zrobił już coś koło 10,000km także trzeba wymienić:) I jaki filtr oleju?
? Spalił 3 do 4 litrów na 10.000, wychodzi 330-400ml/1000km. A do "małego zbiorniczka" to zapewne chodzi o wspomaganie kierownicy 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości