Ja dziękuję za wspaniałą zabawę. Pomysł Vincenta, żeby nadwyżkę przeznaczyć na nagrodę uważam za świetny. Pociesza mnie to,że "wykręcam" nieco (niestety tylko nieco) lepsze czasy niż wcześniej. Może jak się oduczę brać zakręty driftami, to i czasy się poprawią. A wcale Vincent nie medytowałem, miałem problem, bo Diamencik kazała mi się uśmiechnąć do zdjęcia, a ja zastanawiałem się jak to zrobić, aby było widoczne spod kominiarki.
Ja krótko, żeby bezsensownych, bezpodstawnych zjebów nie dostać.
Dziekuje wszystkim za świetną zabawę. Zdjecia super - mnie nie ma ...jakos sie przyzwyczaiłam ... czekam na filmiki Piona Ty masz sporo to jakoś to załatw
Cierpliwość towarzyszką mądrości
Gość
przez Gość » 2011-10-23, 14:12
Zdjęć jest dużo więcej - wystarczy na spota dowieżć pendrive ,było już na ten temat,nigdy nie wbijane są wszystkie.To nie album Florida jest na fotach
Witam wszystkich, w końcu mi aktywowali konto.
Zabawa przednia, zawody team'ów, pudło na koniec i szampan dla wszystkich, mistrzostwo. Musimy dyplomy jeszcze podrukować Też mamy sporo filmików, następnym przywieziemy żebyście sobie przegrali.
Mamy rewanż z VW Team. Ze względu na to że jest 1 listopada i nie wszyscy będą we Wrockku, rewanż odbędzie sie na pewno w listopadzie. Ktoś od nas rzucił propozycję żeby kobiety towarzszące nam pojechały soebie jeden bieg w ich tępie w jakim będą chciały. Niech poznają co kręci prawdziwych upalaczy, gleba na maxa już niżej nie można (można by było stracić jajka) i gaz do dechy. Termin jeszcze uzgodnimy i
bedzie w tym temacie. Dyplomy tym razem będą. Trzeba się bedzie postarać
Dyplomy się robią .Projekt mojego pomysłu,wykonanie i sponsoring Jeff-a.Będą clubowe ,mają byc orginalne (nasze) i myślę -mam nadzieję że na pudle tym razem stanie trzech hondziarzy Oczywiście dla naszych kobiet też będą