siema jak wyjac antene od radia??? juz odkreciłem ten plajstik z góry o nie wyłazi, gdzies jest jeszcze przykrecona?? sciagnełem ten plajstik ze słupka i nic tam nie widac.
no teoretycznie antena trzyma sie na 2 śrubkach na dachu i powinna wyjść z całą sztycą ze słupka, więc niby kabel powinien lecieć gdzieś za bezpiecznikami, a antene w radio miałeś wpiętą? pewnie urwana
jak ściągniesz plastik ze słupka nic nie zobaczysz bo antena idzie w profilu czyt. w środku słupka, trzeba uważać na kabel który wychodzi za skrzyneczką bezpieczników z takiej małej dziury i ciężko tam zajrzeć ale się da jak zmieniałem swoją to w kocówkę kabla nakleiłem taśmą linkę, wyciągnąłem i wkładając to samo zrobiłem z nowym kablem anteny, poszło szybko
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
Ja rok temu probowalem wyciagnac kabel metoda ze sznurkiem ale w efekcie koncowka antenowa o cos zahaczyla i urwalem kabel Nowy kabel puscilem pod plastikiem na slupku i tez jest ok