Lista do upalania kartów-CRX Club WROCŁAW
1-DIAMENCIK
2-Jeff
3-Karlos
4-Franca
5-Rocco
6-Panda
7-Gawend
8-Kiler
9-Piona
10-Vincent
[ Dodano: 2011-11-03, 11:01 ] Tor wynajęty,niedziela godz 20.Spot na BP legnicka ,koło zajezdni MPK o 18.40
Przypominam -zabrać karty monzy ,kominiarki i ramki na dyplomy Kto nie ma jeszcze karty to proszę mi przypomnieć
Damy radę,zamówiłem z zapasem 2 zawodników to trzeciego też spoko .Jesteście na liście.
Ważny komunikat
Na zamknięcie sezonu 2011(Grudzień) Jeff sponsoruje nagrodę dla najszybszego na torze Monza z CRX Club WROCŁAW statuetkę wykonaną na indywidualne zamówienie.
Podam wyniki wszystkich biorących udział w zawodach kartingowych,ale na początek przypomnę że to XVI spot .zdjęc tym razem jest mniej ale filmy sukcesywnie będą do wglądu w tym temacie.Spot zaszczyciło 14 osób ,cięzko ogarnąć tylu zawdników na monzy tor zajęliśmy na godzinę .Jak zwykle -eliminacje i finały.
Niewatpliwie slutty gfs sa needingsome nowe spotkanie porywajacy godnymi mlodych men.Slutty i chetnychsuk oczekuja na wzburzonej skurwielu przyjsc i pozwoli im poczuc sie spelniona.rnCiesz sie jawdropping bad ass gfs w naszych galeriach HQ. Uzyj szanse i nie spiesz sie i zbadac wszystkie grzywny cycki nie mozesz , ale z nami!
girlfriends interracial master anal fuck images fat woman photoskissing breasts
Impraza zaje@#%ta,walka na torze ,czekanie na wyniki i finały.Kazdy planuje jak poprawić tor jazdy i swój czas przejazdu.Prawdziwa rywalizacja sportowa.Dzięki za zakończenie weekendu
Co się stanie gdy jadąc z prędkością światła włączysz przednie reflektory?
Ty Gawend się spręż, bo statuetka czeka na najlepszego. Ja poprawiam czasy ze spotu na spot i co będzie jak to ja (sponsor) wygram statuetkę, głupio będzie, nie uważacie? Ale nie ma obaw, dużo mi jeszcze brakuje, nie zdążę. Poza tym mam konkurenta, a właściwie konkurentkę - Diamencika, Ona robi oszałamiające postępy. Ale... dzięki za fajny wieczór i do następnego razu.