Potwierdzam naszą czwórkę, sawik, wiher One, konwent i black_devil. Oczywiście nie wszyscy będą mogli być na każdym zlocie. Konwent jak będzie jeździł to będą dobre zdjęcia, wymusimy
Super,wpiszę do team-u jeszcze dzisiaj,biorę oczywiście pod uwagę że nie zawsze , każdy będzie mógł byc na zawodach-jest ok.Konwent zrobił naprawdę dobre foty
[ Dodano: 2011-11-10, 00:17 ] Sprawdziłem ranking zespołów na monzy i.....zajmujemy 15 miejsce na ponad 100 zespołów.Jest super i myślę że damy radę być w dziesiątce
Wygląda nieżle ,musimy to zmienic .Gawend i sawik to czołówka,sorka WiherOne też należy do głównych hondziarzy , którzy robią najlepszy wynik w zespole.
Co się stanie gdy jadąc z prędkością światła włączysz przednie reflektory?
A propos kart, są zamówione, niestety realizacja się opóźnia, nie z mojej winy. Będą na pewno z początkiem przyszłego tygodnia. Przepraszam, ale czasem tak bywa z wykonawcami, którzy reklamują się jako szybcy i tani w internecie.
Przepraszam również za to, że dyplomy były nieco przypadkowe, ale już odebrałem klubowe i od następnego razu będziemy wręczali nasze własne.
Są dyplomy dla najlepszych upalaczy 6,5 konnych bolidów.Sponsorował Jeff i są wykonane na indywidualne zamówienie(nie do kupienia w sklepie) złote za 1-miejsce,srebrne za 2,za 3-brązowe.Logo klubu też jest-CRX Club WROCŁAW ,pod takim też ścigamy się na monzy
[ Dodano: 2011-11-10, 23:53 ] Aktualizacja toru monza,CRX Club WROCŁAW zajmuje 7 miejsce:
Dymek napisał(a):Witam po przerwie urlopowej wracam do życia kiedy monza ?
no dzień dobry urlopowiczowi wypoczęty, opalony (nieważne słońcem czy fajami ) i pełen energii jak się ktoś na ten WE zdeklaruje to mogę sprawę rezerwacji załatwić.
A cześć a tak sobie wypoczęty , dwa dni walki z centralnym i alarmem , zmiana sworzni , osłon przegubów , wstawienie tłumika środkowego wymiana siłowników klapy i pare innych pierdółek plus codzienne wycieczki po rejonie moim , zamki warownie jaskinie i takie tam , i tak urlop zleciał