s0m3r napisał(a):Bolsik, Twój Aero jest total kaput? bo wczoraj z jakims sie scigalem na wysokość cytadeli na wisłostradzie:D
Na wulkanizację go zaciągnąłem zrobiłem wspomaganie, nowa maska, zderzak i wzmocnienie ale się nie ścigałem bo jechalem max 45km/h bo by mi się macha ze sznurka urwała ;D teraz czeka na wjazd na blacharnię
ale już bliżej niż dalej 

Bolsik napisał(a):s0m3r napisał(a):Bolsik, Twój Aero jest total kaput? bo wczoraj z jakims sie scigalem na wysokość cytadeli na wisłostradzie:D
wczoraj zrobilem od dnia kolizji aerodekiem 11 KMNa wulkanizację go zaciągnąłem zrobiłem wspomaganie, nowa maska, zderzak i wzmocnienie ale się nie ścigałem bo jechalem max 45km/h bo by mi się macha ze sznurka urwała ;D teraz czeka na wjazd na blacharnię
ale już bliżej niż dalej

Góral napisał(a):I tak B18 wyleci z Aero i wpadnie do Jajka pewnie
(tak mi sie jakoś skojarzyło ;p)
albo felg, drzwi, maski?
(praca!)
Marker napisał(a):Góral napisał(a):I tak B18 wyleci z Aero i wpadnie do Jajka pewnie
jakby to zrobil to byłaby to jedna z najwiekszych glupot w jego zyciu... nawet wieksza niz wpadniecie CRXem do rowu zaraz po zakupie![]()
(tak mi sie jakoś skojarzyło ;p)
jesli jakiś swap to zakupionego anglika na części![]()
nie chce ktoś kupić mojego crxa?albo felg, drzwi, maski?
ja w niedziele podjechac nie moge![]()
(praca!)
Aero to tak czy siak dupowóz a B18 w Jajku urywałoby głowę

rogalike napisał(a):uwierz mi że nie urwało byGóral napisał(a): B18 w Jajku urywałoby głowę

A swojego już w dobrych pieniądzach nie sprzedasz
rogalike napisał(a):uwierz mi że nie urwało byGóral napisał(a): B18 w Jajku urywałoby głowę
To co proponujesz tam włożyć? K20, H22 jeśli B18 ma pod ręką?
Jak z głową zrobi takie Jajko i zadba o to B18 to będzie urywało głowę ;]Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości