MaciOS napisał(a):czyli cały przyszły tydzień wolny i wtorek po świętach
jakies plany?
misiofa napisał(a):czekam na te dni wolne (aż 2) w Święta...

MaciOS napisał(a):Ja sobie wydłużyłem okres świąteczny o 6 dni roboczych ( z nadgodzin) czyli cały przyszły tydzień wolny i wtorek po świętach
adi469 napisał(a):a co dopiero wtedy bedziesz wlakowac nr silnika itd by na spocie zablysnac?hehe![]()
No to czekamy

filip napisał(a):Najpierw klata i triceps
filip napisał(a):a później sylwester
filip napisał(a):z Karolem Strasburgerem i Marylą Rodowicz
adi469 napisał(a):to bedziesz mogl sobie cos przy ceerce porobic jakies plany?
moje zawieszenie gwintowane jest już w Polsce ale nie ma sensu zakładać przed sezonem bo i tak nie będe jezdził... poza tym myśle nad b-serią, mam głowice z b16a2 więc może b20vtec albo poprostu jakies b16 czy b18. jeszcze jest troche czasu żeby to przemyśleć.misiofa napisał(a):a jakie plany macie Panowie na Sylwestra ?

MaciOS napisał(a):ale cisza... przygotowania do świąt chyba idą pełą parąmisiofa pochwal sie ile tam już przygotowałaś potraw na wigilijny stół ?
więc w sumie gotowanie u mnie zacznie się pewnie jutro
adi469 napisał(a):jakos nie wyglada Mi na kuchte ale tez jestem ciekaw odpowiedzi
generalnie to przez 2 lata nie mieszkałam z rodzicami (dopiero pół roku temu wróciłam) i nie miałam większych problemów ze zrobieniem obiadu, nawet mięsnego (pomimo, że jestem wegetarianką). Więc błędna ocena

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość