ja robilem foty ale wlasnie wrocilem z warszawy i mi sie nie chce teraz wrzucac.panowie!!!powiedzcie mi co z tym naszym slaskiem??jezdzi po nim tylko 5ceerek i 1cif???my przyjechalismy z jakis bocznych wiosek co pług jedzie raz na tydzien i to jeszcze na letnich oponach a wam sie nawet za przeproszeniem nawet sie nie chcialo dupy ruszyc zeby wpasc i sie spotkac.Z GORY PRZEPRASZAM TYCH KTORZY NAPRAWDE NIEMOGLI.naprawde sie zastanowcie co z tym naszym "wielkim" CRX ŚLĄSK!!!!!!!!!!
CRX SLASK heheheheheeheh,kaspol to cos juz nieistnieje.no racja z malych miejscowosci i daleko od centrum slaska???do rybnika na spociki to wiecej ceerek przyjezdza.ale fajnie bylo,poobgadywalo sie kilka osob i tyle, ci co nie byli niech zaluja???
Tak czytam i czytam i się zastanawiam....czemu wy się dziwicie że tak mało aut przyjechało.Wróćcie do poczatku i popatrzcię ilu ludzi zapewniło że przyjedzie-raczej niewielu, w takim przypadku albo nie organizuje sie spotu albo nie można się dziwić że mało ludzi przyjechało.
Spokojnie spotkamy się w dobrym gronie jeszcze nie raz mam nadzieje.
Blehehe a czego sie spodziewaliscie! Ze kazdy po sylwku przyjedzie?! CIekawe czyj był ten wspaniały pomysł! Ja dopiero o 9bylem po imprezie w domu a dopiero kolo 21 bylem w stanie stac na nogach! W koncu raz w roku mozna ostro pobalować!
Wogle w piatek myslałem ze wszystkie ceerki z polski stoją w garażach... ja swojej wolałem nie pakować w te śniegi!
chłopaki nieśmiejcie się z crx śląsk tak niewolno przecierz byliśmy na niejednym spocie np hondy śląski i też było od groma tych hond a szczególnie crxów oprócz naszej ekipy przyjechały jeszcze 3 i tak was kocham
nie ważne ile było aut i ludzi ważne ze ktoś sie zjawił zresztą ci co mnie widzieli to wiedzą jak wyglądałem tego dnia, może za 2 tygodnie sie spotkamy ale tym razem może w jakiejś knajpce gdzie jest ciepło i spokojnie no i można usiąsc przy jednym stoliku i spokojnie pogadac ,ale to juz wasza decyzja co i jak i gdzie
padały propozycje spotkania wiec piszcie kiedy komu pasuje i gdzie, mam nadzije ze teraz bedzie nas wiecej no i spotkanie nie bedzie przekładane kilka razy , określcie date i miejsce , moze tym razem jakas knajpka gdzie jest ciepło jak cos to moge zrobic rezerwacje w knajpce, ale to juz zalezy od was, pozdrawiam