Lista na tor Monza-czwartek 29 12,godz 20 start zawodników
1-Jeff
2-Panda
3-Gladiator
4-Piona
5-Kubawyrwał
6-Vincent
Pozostało do obsady trzy karty .Jeżeli ktoś się zdecyduje, to proszę o szybką deklaracje .
Dotarły do mnie ploty, że daliście czadu na Monzy Ja musiałem walczyć w pracy ,ale muszę się z wami zabrać bo jak wieśc niesie to łapiecie się na rekordy
Co się stanie gdy jadąc z prędkością światła włączysz przednie reflektory?
Była też dogrywka ,ale poza biegami klubu i czasy rewelacja:
1- Vincent-00 28 330
2-Kubawyrwał-00 28 966
Gratulacje Kubawyrwał,przekroczyłeś barierę 29 sekund na okrążeniu oczywiście dzięki wszystkim za wspaniałą rywalizację i gratulacje dlaq głównego upalacza-Gawend
dzięki za świetna zabawę. jak zwykle ludzie świetni, do tego całą oprawa, dyplomy foty cieszę Sie przede wszystkim z wyniku Sylwii, bo jechala pierwszy raz i już 31 sek. jak wyczuje tor bedzie zamiataczem wagi piorkowej ;d po nowym roku hondziarze dobieramy Sie do czołówki teamow!
Aż nie wierzę, że miałem taki czas... wyścigi wczorajsze świetne. Wyniki jak widać też. Chyba Vincent, albo Gawend mogą następnym razem pobić rekord toru, byłoby świetnie.
[ Dodano: 2011-12-30, 21:04 ] Eeeeee... to nie mój czas, a Francy, która w drugim biegu jechała za mnie, bo mi przeszkadzała jechać kontuzja kolana sprzed paru dni. Ale nic to, następnym razem ja, jako ja, postaram się zejść poniżej trzydziestki.
6 01 2012 godz 18 .00 podsumowanie sezonu 2011 i rozdanie nagród za najlepsze wyniki na torze MONZA.Spotkanie w 13 igłach (Rynek),oczywiście bez naszych hond.
Podziękowania dla sponsora głównych nagród -Jeff,i oczywiście dla obsługi toru kartingowego MONZA za wspaniałą współpracę.
a ja nie odczytałem wiadomości na forum o 6.01 ... nawet w środę z Vincem śmy się spotkali na trasie i jakoś nie przypomniał, ajj no szkoda... a tak chcieliśmy się pojawić...
Imprezka czad ,trzeżwy nie trawiłem na chatę,dzięki ekipie crx club wrocław,nagrody rozdane i hektolitry browca wychlane-to super podsumowanie sezonu we wrocku
[ Dodano: 2012-01-07, 00:12 ] zaczynamy nowy sezon dla crx club wrocław.I postanowieniem ogółu na podsumowaniu spot odbvędzie się na torzer Monza w niedzielę o godz 16.00