i podklad antykorozyjny by rex nie zgnil szybko
unikaj firm typu profix ranal i tym podobnych a jak masz skromniejsze fundusze t4w tez sie sprawdzi na hondzie a kolor ci kazdy domieszaja maja probki kolorow w lakierni bazy zamow sobie z zapasem na calego rexa 2l 1:1baza z komora silnika bezbarwny tak samo 2l plus litr utwardzacza kpl taki na calego rexa okolo 400zl t4w z dupont 800zl mowimy o kolorze perla specialna
zobacz sobie kolor bmw 745 tez jest ladny i powiedz czy w komorze malowany bedzie czy nie bo jak garaz to lakier bezbarwny hs
pusty24 napisał(a):sebastian1984men wez najpierw przeczytaj cały topic![]()
a co do reszty to tez nie do konca prawda
a jak chce cos ladnego i zeby sie mienilo to tylko perla max 20% by zachowac czern a jakosc bezbarwnego jest bardzo wazna przy czerni by nie z szazal tylko byla pelnia czern testowalem wiele lakierow novol najgorszy byl dla mnie rybie oczka mi sie robily na duzych powierzchniach
a co do koloru zalezy gdzie bedzie szukal u mnie 200zl l bazy dupont
przykladowa cena 67zl l bezbarwnego dupon krystal perla special zajebisty polysk ceny po znizkach bez faktury i vatu
a jak oddajesz lakiernikowi to pierw dowiedz sie czym to bedzie lakierowal bo mozna w 1500zl sie zmiescic sa tacy leca na najtanszych rzeczach i po kilku miesiacach rozne cuda sie dzieja a jak dobrze zrobione 3-5tyszl koszta calego autaUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości