Zaznaczam, że to mój pierwszy post. Planuję zakup swojego pierwszego samochodu. Ponieważ dopiero niedawno odłączyłem się od garnuszka rodziców to pieniędzy nie za dużo, ale chęci spore. Podobają mi się CRX II gen., najbardziej zadbana SERIA
. Samochód planuję użytkować jedynie weekendami, kiedy to natężenie ruchu w Wawie trochę mniejsze, oraz w celu dojazdu do przyszłych teściów i na krótkie kilkudniowe wypady z dziewczyną oraz czasem dla przyjemności, poza tym transport publiczny. Chciałbym kupić ED9, nie żadne VTEC, na razie to nie dla mnie, może pomyślę później
.
Poczytałem rady na forum odnośnie zakupu, różnic między rocznikami tego samego modelu, jednak od strony mechanicznej jestem mówiąc kolokwialnie dupa wołowa
.
Spodobał mi się jeden egzemplarz z ogłoszenia: http://otomoto.pl/honda-crx-C22474516.html wygląda na całkiem zadbane, wydaje się, że wszystkie elementy pochodzą z tego samego rocznika modelu, jednak nawet podczas osobistych oględzin moje oko nie będzie tak dobre jak oko kogoś z Was. Czy byłby ktoś tak dobry, żeby umówić się ze mną na oględziny? Stawiam czteropaka
.
Maciek

Potencjalny sprzedawca mógłby się trochę przestraszyć widząc bandę CRXów stojącą pod blokiem 
nie tędy droga