Może mało pomoge, bo u mnie stukotu nie było ale jak wsadziłem sprzęgło to nie mogłem wałem zakręcić okazało się że docisk zapiera sie delikatnie o obudowę, nie kręciłem na chama bo zmieniałem też rozrząd i bałem się że to coś innego...
rogalike, sorry ale banner pod Twoimi postami mnie rozwala... szukasz przyczyny a reklamujesz Diagnostyke i Mechanike
Ściągaj miche i patrz co pływa bo to najszybszy i najpewniejszy sposób, bo takie szperanie tu i tam to szkoda czasu, a i tak prędzej czy później ją zdejmiesz
reklamuje firme w której pracuje jako informatyk a nie mechanik;) to raz, druga sprawa że jakby kolega Marker chcial to by mógł przyjechać tam w każdej chwili ale by go troche policzyli za robote dlatego robimy to sami a nie po warsztatach tak samo jak sami wlozylismy silnik a trzecia sprawa to "rozwala" mnie to że osoba która jest na forum tak długi czas i ma tyle "nabitych" postów mogła wcisnąć mi takie gówno jak ta kierownica która mi wysłałeś, nie sprawdziłeś nawet jaki towar sprzedajesz ale szkoda o tym gadać
rexem zajmiemy się pewnie w piątek i pewnie znajdziemy przyczyne:)
rogalike napisał(a):a trzecia sprawa to "rozwala" mnie to że osoba która jest na forum tak długi czas i ma tyle "nabitych" postów mogła wcisnąć mi takie gówno