MIRAS już ja miałem podobny wzór, nawet Pirul zamieścił fotki, borbety BS 9J. Był naciąg, była gleba, było szeroko, ale to nie ten styl! Ja zmieniłem i jestem bardzo zadowolony, ale to do Ciebie należy decyzja
Może zmienie zdanie niewiem, się zobaczy, napewno będzie ten kierunek nie inny. Te felgi głównie kupiłem na ET30 bo według mnie siądzie idealnie + dystans na tyle bo tarło o wahacz. Jeśli chodzi o wzór to wolałbym cos na ten styl http://www.speedalliance.com/catalog/pr ... ctid=20471 Ale te schmidty teæ są ok. Nie każdy musi śmigać na tym co Wam się podoba Ok nie ma rozmowy bo się ładny syfik zrobił w temacie
Kogo interesuje czy schmidt czy borbet, fakt jest faktem, to jest jeden z ulubionych wzorów tjunerów z krainy laminatu i naklejek. Ale obiecałem, że już nie będę się udzielał w temacie więc milknę
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
jak ktos uwaza ze te muzealne ozety co waza 10kilo sztuka, sa miekkie jak stop kupy z liscmi i jezdza na co drugim pseudo jdm civiku sa lepsze to spoko, o gustach sie nie dyskutuje
a jak juz o wzorach mowimy to przyjzyj sie jeszcze raz. bo akurat ozetowi blizej do borbeta z calibry ktora wkleiles niz do schmidta ktory ma 5 podwojnych ramion a nie 6.
Ja proponowałbym zmienić nazwę tematu i dział bo w pewnych kwestiach Pirul i Sebas mają racje, Sebas zapierdala po torach i ja sobie bym nie wyobrażał jego solki na takich schmidtach bo to by się mijało z celem. Ja zaś moim rexem jak wylece w roku 2-3razy się poganiać na prostej to jest max. Mi się puki co schmidty podobają, a jak przyjdzie czas na zmiane to napewno na nich nie strace i wlecą jakieś inne takiego typu
Co do wklejanych fotek przez Krzycha to są z et15 bo strasznie wystają, u mnie tak nie jest
M!R@S nic nie będziemy zmieniać, sprzedajesz OZ'y i już, zrobił się szum w temacie więc masz reklamę free Kończymy offtop, zamykam temat dla bezpieczeństwa, oferty na PW, zdjęcia w pierwszym poście.
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project