Dobre ale to do działu "humor", a nie do "ogłoszeń". Poza tym widać na tym przykładzie, że niestety w pewnym wieku trzeba sobie już niektóre przyjemności odpuścić, a babcię pewnie ktoś na siłę chciał zmotoryzować żeby nie sprawiała problemów. Biedna nawet się nie zorientowała, że pomyliła gaz z hamulcem tylko pyta instruktora co się stało.
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
pirul, u mnie w robocie baba 60lat tez poszła na prawko bo ja taki małolat mam a ona nie ?
Wiec dama, córci kupiła Matiza i jeździła na placu + godziny.
Poszła zdawać i po 4 razach przestała gadać jak tam jej idzie, a na pytanie jak tam prawko to opowiadała (aaa.. przerwę zrobiłam sobie)
Ale najlepsza tekst który słyszałem od niej to nazwa stacji (a u nas na BIPIPI benzyna jest po ...)
Motul ed9, jeszcze niedawno była za 1800 zeta. Nawet się zastanawiałem, czy nie pojechać obejrzeć i tego nie przyciągnąć na graty, bo stała z zajechanym silnikiem 10 km ode mnie.
A tak odnośnie opisu, może gościu nie odróżnia odgłosu panewki od kasowników
Honda CRX - kochamy ją za to, za co inni nienawidzą.
Brakło im kasy na felgi, że takie gówno założyli? Piękny samochód, a przez te koła wygląda jak polonez.
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project