Zobacz jak odstaje listwa przy drzwiach kierowcy na dole. Pewnie dolu drzwi to tam nie ma Blotnik przedni od strony pasazera tez jakis taki niedopasowany. Pewnie cala reszta wyglada podobnie
To nie ten sam, tamten był z okolic wolsztyna, wiem bo byłem go oglondac. a ten jest ze sławy. miałem przyjemnosc go widziec ale tylko chwile i nic nie moge wiecej o nim powiedziec. Jesli chcesz dokładne info to zapytaj skąpego z civic klubu. On na 100% bedzie go znał
Listwa mogla wyskoczyc (sam tak mialem) albo moglo peknac mocowanie. Ciekawa propozycja za te pieniadze z taka felga Trzeba jechac obejrzec z bliska i tyle
Błotnik źle lezy - ale na pierwszym zdjeciu wygląda nienaturalnie jak by to prawe koło było cofniete do tyłu (a błotnik tak na dole podgiety jakby to koło go przy wypadku a moze przy urwanym wahaczu wygieło) Przód spasowany tragicznie wiec domniemam ze jakiś wypadek i koło sie cofneło
ja jestem ze Świebodzina ale nigdy takiego nie widziałem
tamten biały miał też lekko pomalowaną uszczelkę tylnej bocznej szyby i z tego co widzę ten też czyli raczej ten sam
rejestracje tamten też miał fsw
Już po zdjęciach widać, że po dzwonie-prawy przód.Zrobiony u pana edzia (zaklad kowalski)widać że właściciel dopadł rexa pokatowal, zlapał dzwona i teraz chce się pozbyć .Kupisz w remont wciśniesz 8-10k -po co?jak tu na forum można wciągnąć ogarnięte ,czasem niezłe sztuki.To nic że droższe ,ale nie taki złom.
oprócz tego cofniętego koła nie wygląda źle. Jeśli naprawdę jesteś zainteresowany to musisz sam obejrzeć. Tu jak widzisz każdy tylko jest w stanie napisać że zakatowany i klepany przez pana józka...