gruszek00 napisał(a):to ciekawe jak marker to zrobił
bo panewka była grubosci zyletki a korba zgieta
gruszek00 napisał(a):o markerze nie pisze
ale ja przy takiej wymianie silnika na drugi wymienił bym przynajmniej panewki korbowe nie wazne na ich stan
gruszek00 napisał(a):a niby czym on sie róznił
gruszek00 napisał(a):czy od uszkodzonej panewki mogła zgiać sie korba???????????
gruszek00 napisał(a):sie tacy trafiają co sie dziwia ze panewki klekły
gruszek00 napisał(a):to auto do jazdy codziennej do pałowania jest
AUDI COUPE QUATTRO 2,2 20V TURBO 460KM 470NM
rogalike napisał(a):apropo zmian oleju to tutaj nie zabłysnąłeś bo nie wiem kto zmienia rzadziej olej niż co 5 tyś km w rexie do "pałowania"
pond 35k od remontu zrobiła i chodzi jak zła a ma ciągle zwiększane doładowanie...kamal napisał(a):
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i mam nadzieję, że będe tutaj częstym gościem ( chyba, że dalej będzie tutaj tak gorąco to podziękuję i zniknę), widzę że ludzie tutaj są normalni ale czasem zapatrzeni w jedne "jedynie słuszne standardy"
kamal napisał(a):Nie podoba mi się ton dyskusji - jest to zupełnie niepotrzebne! ale niestety jest to standard na tego typu forach - są "święte" nazwy typu ACL, Skunk, Motul itp itd - natomiast są też gusta i guścik o których się nie dyskutuje.
. Wierz mi, że jest tu dużo ludzi, którzy zjedli przysłowiowe zęby na rozkminianiu mechaniki....
.
.
ja np czasem odwiedzam gościa któremu sprzedałem civica 4g, miło jest powspominać stare czasy i cieszyć, że samochód w nowych rękach żyje i ma się dobrze, czyż nie?:)
.
.

w miarę możliwości robię zdjęcia (tylko że telefonem :/) ale obiecuje, że zrobię małe fotostory i ładnie to opiszę, ale już nie dzisiaj bo z wrażeń na tym forum boli mnie głowa

kamal napisał(a):na osłodę wrzucam zdjęcie korby, która spowodowała ten niemały zamęt w naszych szeregach

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości