Jeżeli spot, to najlepiej na torze Mała Monza. Jeżeli są chętni to trzeba dzisiaj wieczorem podać swoje zgłoszenie na forum, bo Vincent musi z wyprzedzeniem zarezerwować tor. Można w sobotę, lub niedzielę. Vincent i tak będzie trenował przed mistrzostwami, dlaczego i mu nie mielibyśmy pojeździć?
Myślimy nad tym. Chyba najlepszym terminem będzie maj. Musi być ciepło, aby wieczorkiem posiedzieć przy grillu. Ja gadałem z chłopakami z kapeli, zagramy na imprezce. Trzeba teraz poszukać jakiegoś odpowiedniego miejsca z noclegiem, miejscem na grilla, parkingiem.
No nareszcie widze konstruktywne myślenie. Czy będą konkursy typu "rzut oponą" nie koniecznie z mojego autta i czy bedzie zaoparzenie w alkohol (nasz sklep MONOPOL)?? Zespół mi sie podoba bo gracie moje klimaty... Pisze sie na to. Aaaaa i nie słuchajcie Vincenta jak po kilku piwach zachce mu się Kankana... hehehehehehe
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności" Albert Einstein
Konkursy będą, a co w temacie rzutu beretem (najlepiej moherowym)? Kankana grać nie będziemy, albo kiedy nam i uczestnikom będzie już wszystko jedno... Sklep partnerski da się uruchomić i kilka skrzynek się zabierze
[ Dodano: 2012-02-24, 20:10 ] Spot odbędzie się 18.30 w niedzielę ,na parkingu przed torem monza,ze względów obiektywnych nie zależnych odemnie,za co z góry sorka.Na spocie załatwimy sprawę imprezy na maj,tzn uzgodnimy oczekiwania i plan .
W sumie trening na MM odbędą ci co startuja w mistrzostwach,a tak reszta będzie latać na hondach w testach sprawnościowych i zobaczymy jak to komu wychodzi,i generalnie część będzie o 18.00
[ Dodano: 2012-02-27, 00:09 ] Myślę że socik się udał,zabawa była na torze i poza nim.Można było sprawdzić swoje uniejętności i co nieco poprawić ,sprawy modów na 2012 i ledwo wciągnełem jedną kawę,a na chacie wyladowałem po 22.A zabawy z Gawend na ulicach też były
[ Dodano: 2012-02-27, 00:10 ] Piona,mam nadzieję zapoda foty,gratuluję dobrego czasu na kartach