Super ,że udał ci się weekend we wrocku.jak bedziesz wybierał się rexem to daj znac.Przez zielonke smigam kilka razy w roku jak wracam z hollandi.Obwodnicę macie niezłą 17 da się polatać ,tylko trzeba ronda ciąć.Nad ranem oczywiście ,bo jest pusto
Spocik się udał,ludzi full na finałach mistrzostw toru.TV i CRX Cub Wrocław zgarną 3 nagrody(szkoda, ze nie za wyścigi)Ludzie z poltechniki oglądali nasze Hondy i były same pozytywne opinie ,ale w tym temacie lepiej wypowie się Jeef ,bo ja w tym czasie obserwowałam wyścig rajdowców i pilotów rajdowych.I Vincent tu ma rację kiedy mówił -że jak ktoś ma "żyłkę " do ścigania ,to ścigać się będzie nawet na deskorolce Dlatego obserwowałam pilota Kuzaja i innych jak migaj i walcza na 6,5 konnych gokartach.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności" Albert Einstein
Polatałbym z wami,ale w nocy jadę do warszawki.Nie pozabijajcie się,znam Vincenta,jak zobaczy kawałek wolnego asfaltu ,to próbuje crx-a oderwać od ziemi.
Co do białego bolida to tych dwuch napewno przyczyniło się do tego że zawory wyleciały wydechem. teraz zabierają się za czerwonego?? nie wolno!!! Zatrzymać ich!!!
Też latałam z nimi wieczorem po Wrocku. Fajnie było bo pusto.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności" Albert Einstein
Zaraz świry? Było fajnie, puste ulice, żadnych korków. A jeździliśmy spokojnie i Vincent, i ja mamy heble na docieraniu, to i żadnych szaleństw. Ale taka nocną jazdę trzeba będzie powtórzyć.
[ Dodano: 2012-03-06, 19:24 ] Diamencik, zawory wydechem nie wyleciały, gaz się zaciął na maksie, to trzeba było skończyć jazdę. Niestety czerwonego nie dalibyśmy rady zajeździć, silnika niet.
Napisz kiedy,zrobimy spocik.W weekend, jest już ciasno na ulicach ,ale damy radę,coś wymyślimy.
[ Dodano: 2012-03-22, 18:54 ] Spot na torze monza ,niedziela 25 godz 16 ,jak jest ktoś chętny do pościgania na kartach 2X10min to wpisać się ,i jutro ok 20 rezerwuję miejsca na torze.