Od mojego ,,kolegi'' z Londynu dostałem fajnego emaila, no cóz, chłopaki, wkrótce wpłynie duża kasa, kupuje to forum, pa
Od Mr.Michel Demare
Harlesden, North West
Londyn
Drogi Przyjacielu.
Ja jestem Pan Michel Demare z Harlesden, North West London, tutaj w Anglii. Pracuję dla UBS BANKU INWESTYCYJNEGO londynskiego oddzialu. Piszę ci z mojego biura, ktore będą z ogromną korzyscią dla nas obu. W moim departamencie, jako czlonek zarządu Grupy Com-mitet i dyrektora ds. Ryzyka (Greater London Regional Office), odkrylem opuszczonej sumę ? 13.5 miliona ? Great British funtach szterlingach (trzynascie milionow pięcset sto tysięcy Great British Pounds) w Konto, ktore nalezy do jednego z naszych zagranicznych klientow Late Pan Don Shaw, ktory niestety stracil zycie w wypadku samochodowym, w tym jego zona i corka tylko.
Wybor skontaktowaniem się budzi z charakter geograficzny, gdzie mieszkasz, szczegolnie ze względu na wrazliwosc tej transakcji. Urzędnicy Bank zostal czeka na ktorykolwiek z krewnymi, aby wymyslic dla tego roszczenia, ale nikt nie zrobil tego. Ja osobiscie zostaly nieudanych odnalezienie krewnych do czterech lat, szukam Twojej zgody, aby zaprezentowac Panstwu jak najblizszych krewnych / Czy beneficjent do zmarlego z tego funduszu, tak aby wplywy z tego konta wyceniono na ? 13.5 mln funtow będzie przekazywane na konto bankowe jak najblizszych krewnych do konca pana Don Shaw.
To będzie wyplacane lub udostępniane w tych procentow, 60% dla mnie i 40% dla Ciebie. Mam zabezpieczone wszystkie niezbędne dokumenty prawne, ktore będą wykorzystane do wykonania kopii zapasowej tego twierdzenia jest uczynienie. Wszystko co musisz zrobic, to wypelnic swoje nazwiska do dokumentow i zalegalizowac go w sądzie, aby udowodnic Ci za prawowitego beneficjenta funduszu.
Wszystko, czego wymagają teraz jest uczciwy wspolpracy, poufnosci i zaufania w celu umozliwienia nam widzi poprzez tę transakcję. Gwarantuję, ze będzie to wykonane zgodnie z prawem rozwiązanie, ktore będzie chronic komputer z wszelkich przypadkow naruszenia prawa. Chcę zebyscie wiedzieli, ze pracowalem w tym banku od 17 lat i bylem w stanie zabezpieczyc wszystkie dokumenty prawne, aby umozliwic Ci dziedziczyc ten fundusz
Proszę dostarczyc mi następujące: jak mamy kilka dni, aby go uruchomic poprzez to jest bardzo pilne PLEASE.
1. Pelne imię i nazwisko
2. Twoj bezposredni numer komorkowy
3. Jestes Adres kontaktowy
4. Data urodzenia
5. Plec
Po przejsciu przez metodyczną wyszukiwania, postanowilem skontaktowac się z Tobą nadzieję, ze znajdziesz to sprawa ciekawa. Prosimy o potwierdzenie tej wiadomosci i wskazując zainteresowanie będę dostarczyc Panstwu więcej informacji. Endeavor do let me know swojej decyzji tak szybko jak to mozliwe.
Z powazaniem,
Mr.Michel Demare
Numer telefonu: +447035920083
[ Dodano: 2012-03-09, 14:02 ] Gorol z Warszawy:
- Co wy macie na tym śląsku? Brud, syf, niebo zamiast niebieskie jest czarne. A Katowice w herbie mają jakieś młoty!
Hanys:
- A co wy mocie w herbie? Poł dorsz, poł k**wa, ani sie niy
najysz, ani niy pod*pcysz!
Zadna obciągara nie da Ci tyle co 1.5 bara !!
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie...