bo nikt nie przyjezdza, ludzie maja juz wyjebane na spoty, poza tym crxow zrzeszonych jest teraz do policzenia na jednej rece, mnie juz nie ma w lu, jak bylem spoty byly cykliczne i aut bylo kupe
ok panowie ja z checia wpadne poogladac wasze cacka moj to juz 3 rex miałem z silnikiem D16Z2 ,D16Z5, i teraz mam D16A9 wszystko jak narazie w orginale w chełmiee sa 3 crxy
bylo talatajstwa pelno, nawet u mnie pod blokiem byly minispoty z wojewodztwa i sasiednich - najabrdziej zapadl mi jednak w pamiec spot pod nowym olimpem na parkingu
niestety te chwile juz nie wroca, ale milo powspominac, zaduzo wiernych osob stracilo crxa- teraz same malolaty co by tylko w palnik dawaly a jak przyjdzie sie pospocic to zawzse jakis wykret sie znajdzie
hmmm to dzis chyba nie ma co sie dowas tam wybierac a co wy na targi tuningowe sobota niedziela ja bym proponował zlocik w niedzielle na targach uwas w lbn pod chala MTL przy okazji na targi tam bedzie moj ziomeczek miał wystawiona swoja hanie :d
KaSIaAa189 napisał(a):dodaj ze spot na którym CRXow nie ma nigdy:P
sie zbyt późno obejrzałaś koleżanko. ale mogę Wam obiecać że jak zorganizujecie jakiś spot reksów to sie na nim pojawie swoim reksiem a Pawel swoim to Wam zrobimy sztuczny tłum
P-Misiu? Mama ma szybki samochód? M-brum, brrum, ziuum, nie ma A-A tata jaki ma samochod? M-Dlugi sypki ziuum.