Witam wszystkich
Ostatnimi czasy zastanawiam się, nad instalacją w mojej solce kompiutra pokładowego. Znalazłem ciekawy produkt firmy Telwis. Sprzedają oni komputerek w postaci płytki zintegrowanej z wyświetlaczem. Na stronie są podane przykłady instalacji w wielu samochodach jednak w Del Sol jest mało miejsca.
Jest co prawa oferowana dodatkowo obudowa:
http://www.telwis.pl/obudowa-lcd-przyci ... p-130.html
Teraz pytanie - czy ktoś już kombinował z czymś takim??? Obudowa najzgrabniejsza nie jest i kombinuje gdzie można by umieścić to ustrojstwo (jeszcze go nie kupiłem)
nie wiem jak to wygląda w delsolu ale w 2 gen miałem w miewjscu orginalnego zegraka i było naprawde profi. poszukam zaraz zdjecia jak delsolka wygląda to jak coś wymyśle to podrzuce pomysłem
Osz w mordeczkę - ale fajny bajer sebas zrobiłeś - a zdradzisz metodologię?:) bardzo mnie się podoba i tam komputerek by wypaśnie wyglądał:)
Z tym że musiałbym zainstalować jedną dużą "obudowę" coś jak połączone oba Twoje zegary.
Jeszcze go nie zakupiłem:) na razie kombinuje gdzie by to umiejscowić i póki co tylko Sebas podesłał jakąkolwiek opcję;) spokojnie jak zakupie poproszę o pomoc;)