Dymek napisał(a):ja tak miałem , okazało się że miałem lekko niedoszczelniony korek od wlewu i parowało akurat przez szyber najbardziej było czuć właśnie , odkręciłem przykręciłem jeszcze raz i jak ręką odjął .

DUDI1111 napisał(a):U mnie czuci spaliny ale tylko jak przyspieszam i kręcę obroty do końca, stało się to po wymianie uszczelki pod głowicą wydech jest szczelny
sajfer napisał(a):DUDI1111 napisał(a):U mnie czuci spaliny ale tylko jak przyspieszam i kręcę obroty do końca, stało się to po wymianie uszczelki pod głowicą wydech jest szczelny
też tak miałem po wymianie uszczelki, ale po 2 tygodniach przeszło. Nie wiem ocb. Ja miałem wrażenie że spalinami czuć z nagrzewnicy.

pusty24 napisał(a):sajfer napisał(a):DUDI1111 napisał(a):U mnie czuci spaliny ale tylko jak przyspieszam i kręcę obroty do końca, stało się to po wymianie uszczelki pod głowicą wydech jest szczelny
też tak miałem po wymianie uszczelki, ale po 2 tygodniach przeszło. Nie wiem ocb. Ja miałem wrażenie że spalinami czuć z nagrzewnicy.
kolektor miales uwalony olejem i innnym syfem jak zmieniales uszczelke i zawiewalo do srodka

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości