witam jestem nowy chciałbym się przywitać z wszystkimi posiadaczami rexów, ja również jestem szczęśliwym posiadaczem tego pięknego modelu , jestem z Rudy Śląskiej
hehe Lukas, dzięki za chęć pomocy, ale się udało Mieliśmy jechać we dwóch, ale rano dostałem telefon, że jednak czterech hehe
Gdzie ty mnie tam wzrokiem wypatrzyłeś zanim dojechałeś? Co prawda pakowaliśmy się jakieś 10 minut
w dniach 2-7.07.2012 byłem w Częstochowie w hotelu ibis, przez 2 dni stał pod hotelem czarne ed9, EL chyba rejestracja jak pamiętam.
aha i pytanie. Cy jest w Częstochowie jeszcze jakaś fajna dyskoteka prócz Mohito??
Najpiękniejszy widok dla oka.......... piękna kobieta w CRXie...... a jaka kobieta w CRXie nie jest piękna:D
Daniel's ty już odpuść ,bo i tak w częstochowie nikt nie jest chętny na tego typu rzeczy,każdy tylko dużo gada pisze a jak przychodzi co do czego to go ni ma !
qba_21 ty tak co roku pielgrzymujesz ? Odzywaj się jak coś. Chociaż Daniela mat już na allegro stoi,to nie wiadomo czym będzie śmigał, za to ja pewnie nadal rexem,bo już mi 9rok służy !