Pewnie już prościej byłoby sprowadzić redstuff'y, które też mało pylą ale też wymagają grzania.pirul napisał(a):Już szukałem ale ciężko to dostać do civica fk Pewnie już prościej byłoby sprowadzić redstuff'y,
Panowie z http://www.brakeparts.pl/ polecili mi yellowstuff, które nawet wg rankingu EBC są najbardziej pylącymi klockami z całej ich oferty... Tak, że zostaję przy greenstuff i gładkich tarczach EBC, do tego kupię sobie też ich płyn BF307+ i to powinno zdawać egzamin. Sklep mam pod nosem, wszystko jest na stanie więc to kolejny argument "za". Ale dzięki za pomoc, jak tylko pojawią się na rynku HAWK HPS do ufo zainteresuję się nimi.
CRXa myje na myjce a po powrocie zdejmuje kola, cif i gabka w reke i jade
masakra
załóżcie KAGERa i tyle , ja mam brembo tarcze klocki płyn w dodatku gleba i utwardzone zawieszenie poliuretanem powiem wam z szerokimi oponami nisko profilowymi robi swoje , prędzej z fotela do przodu polecisz niz zaczną koła blokować
M3 zatrzymało mi sie na zderzaku jak na rondo zjeżdżałem ze 170km\h teraz przy renowacji samochodu muszę kleić zderzak bo jest popękany
i w dodatku cos jest nie tak bo nie zlewa się z karoseriaUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości