Ja natomiast widziałem, czarną solkę na ostrobramskiej w sobotę, też w okolicach tesco gocław, kolejną zagadką jest stojąca niebieska solka, na parkingu niedaleko lotniska
drypaul napisał(a):Dziś w przedziale 19.30-22.00 na parkingu podziemnym Tesco Gocław ktoś przeprowadzał jakieś operacje na czerwonym Rexie - ciemna felga, dużo wlep, blaszki chyba WF. Potem obok stał też biały Civic angielka. Pozdro

Berbo napisał(a):Dzisiaj Góral pod europlexem przy pizzy hut sobie jechał... a antenie jaki pirat powiewa xD
pozdro !

isabeel napisał(a):Pozdro dla kolegi z białego ed9 z h22 na pokładzie.Dzieki za spontana z ulicy i fainalnie ganianie na wale.Ładnie ci lata ten rex.Ja ITR b20 na 4 biegu dopiero wyszedłem ciut do przodu a tak łeb w łeb.Pzdr chłopak dla Ciebie i dla Twojej Pani:)
Dobry spontan nie jest zły!

foxbox napisał(a):drypaul napisał(a):Dziś w przedziale 19.30-22.00 na parkingu podziemnym Tesco Gocław ktoś przeprowadzał jakieś operacje na czerwonym Rexie - ciemna felga, dużo wlep, blaszki chyba WF. Potem obok stał też biały Civic angielka. Pozdro
Pozdro, to ja z Rogalike, na przyszłośc podjedź pogadać

ładnie wygląda i brzmi, pozdrawiam z czerwonego EK 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości