Masz 40 postów, bo sobie nabiles na siłę, dając UPy w ogłoszeniach, oraz piszac spam, typu: powodzonka, ładna integra itp, itd. Od innych modów juz dostales ostrzezenie, i jak sytuacja sie powtórzy, dostaniesz kolejne.
Forum to nie portal ogłoszeniowy, gdzie sie rejestruja tylko po to by dawac ogłoszenia. Co niektórzy uzytkownicy juz strzelili focha jak zwróciłem im na to uwage. Ale bede to systematycznie powtarzał: To forum milosników CRXa, a nie allegro. Mozliwośc sprzedazy czegos tu jest tak jakby przy okazji. Jesli ktos rejestruje się tu tylko po to by dawac ogłoszenia, to calkiem niepotrzebnie, bo i tak ma blokadę i dostanie warna
michalgdb zrób jakiś temat z nissanem i opisz jak wrażenia Zawsze mi się podobało to auto ale z perspektywy kierowcy gdy miałem okazję się przejechać wydawało się bardzo ociężałe w stosunku do ceerka...
crxmen napisał(a):czym zdzieraliscie stara naklejke z numerami rejestracyjnymi z szyby ??
podgrzewasz suszarką i sama odchodzi
grzesiek84
przez grzesiek84 » 2012-07-28, 14:32
pusty24 napisał(a):jak drajwerka? szkoda auta
kompletujemy częsci a ballade już stoi na warsztacie po dzisiejszej rozmowie Daria ma humor jak przed pocałowaniem bandy także ballade nie umarło a właśnie postojówek potrzebujemy bardzo pilnie. jak ktoś ma bardzo prosze o pw