lecz nie w tym rzecz,dzis nie podołam czasowo, ale życze miłego spotu..cYa
MaciOS napisał(a):
chciałbym taka czarną z h22a pod machą i w środku skórawygłuszona z dobrym audio
lekko obniżona z dobrą felą
http://www.youtube.com/watch?v=Qg_gqybuOfI
FILIP dzisiaj zauważyłem że jak zniknąłem na wałach w poszukiwaniu pożywienia to wy sobie fotki w miedzy czasie porobiliście hehe
misia napisał(a):ale prelka już 4 osobowa.
kazz napisał(a):,dopiero teraz skojarzylem,ze civic klub sie tam spotuje,wiec troche ochota minełalecz nie w tym rzecz,dzis nie podołam czasowo, ale życze miłego spotu..cYa
no ogólnie byśmy swoją bibkę rozkręcili, gdyby było nas więcej, poza tym sesją crxów i w ogóle...

ale chodzi o to,ze pare lat temu civic klub przeginał pałe na miescie i generalnie , bylo tam duzo przypałowców,ktorzy "kozaczyli" za swoimi kierownicami i pare niemiłych incydentow ze strózami prawa..nie wiem jak teraz...ale uraz pozostał..pozdro;)

Ogólnie fajna sprawa sobie tak pocisnąć po mieście bandą... Może kiedyś uda się na to w końcu dogadać

ja wstawie później, gdzies za godzinke 
....no no 160...toz ty pirat jestes
...ale nie możliwe że ceera aż tyle tam mogła polecieć
...nie ma co streetracing był ciekawy 

Adi pędził coś koło 180, bo mi skubaniec uciekał nadal... tam ze 3km równej prostej jest to można cisnąć. zresztą, co noc słyszę, jak ktoś butuje tam, bo się niesie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość