filip napisał(a):A mi się przypomniało... Ty masz przecież skrzynie krótszą?
Nie

adi469 napisał(a):filip napisał(a):A mi się przypomniało... Ty masz przecież skrzynie krótszą?
Nie
a jak będzie nas za dużo, to też się nic nie stanie, bo nie wszyscy dają radę biegać przez półtorej godziny.
...tylko zastanawiam sie wciąż czy 260/240 czy 282/260 ... mam gotowe 280/260 bo miałem zakladac do civica( zwrtonice z ee8 tez juz mam ) tylko ten hebel to jest jakis hardkor w ceerce

MaciOS napisał(a):
...ja lubie poganiać za piłką tylko nie wiem czy bede miał czas, zobaczymy
jak coś to dzwoń.
i ogólnie możesz dać znać, to coś tam razem będziem mogli podziałać, raźniej zawsze wspólnie kurwami w powietrze rzucać.Berbo napisał(a):Czyja jest ta czarna ceerka na złotej feldze? macie wiecej fot albo jakis opis auta

filip napisał(a):Berbo napisał(a):Czyja jest ta czarna ceerka na złotej feldze? macie wiecej fot albo jakis opis auta
jakiś placek nią przyjechał, ale ogólnie to nieciekawy koleżka.
na zdjęciach ładnie wygląda (im dalej, tym lepiej), ale to tylko tyle... więcej w moim podpisie

filip napisał(a):jakiś placek nią przyjechał, ale ogólnie to nieciekawy koleżka.
na zdjęciach ładnie wygląda (im dalej, tym lepiej), ale to tylko tyle... więcej w moim podpisie

filip napisał(a):Adi, no dobra, pożycz CAIa i wydech na tydzień![]()
Teraz musimy Maciosowi kupić bombonierkę, żeby jakiś filmik chciał nakręcić
a MaciOSowi to trzeba raczej zgrzewke browara kupic,to moze cos nakreci..Tak czy siak dzieki MaciOS za zdjecia 
nooo, a skrzynka browara, to jest temat godny obgadania
adi469 napisał(a):a MaciOSowi to trzeba raczej zgrzewke browara kupic,to moze cos nakreci
..a póki co trzeba zadowolić się zdjęciami

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości