Goniłem Fakt jest taki ,że honda Jeff lata jak przecinak i gdybym pobawił się Vtec-iem ,to nie zobaczyłbyś tylnych świateł A drugi fakt ,że w ciągu dnia turlanie się z frajerami w normalnym ruchu ,żle wpływa na samopoczucie i doprowadza do niepotrzebnych napięć układu nerwowego
[ Dodano: 2012-08-27, 11:37 ] Pomyślałem,żeby urządzić ściganie w mieście.Jutro przeprowadzę rozmowe wstępną z naszą policją drogową,bo chciałbym żeby zabezpieczali teren.Oczywiście jezeli dojdziemy do porozumienia ,będę potrzebował kogoś chętnego do pomocy w realizacji.Oczywiście ściganie otwarte ,dla wszystkich.Uwagi,propozycje mile widziane.
Dymek,myślalem o rakietowej,ale ma to być legal na ulicy.1/4 mili,sprawdzanie odczytu na radar.Start w/g pojemności.start na wyzwanie.Bufet (napoje różne)dogadany ,ale zobaczymy czy dogadam się jutro z policją.Faktem jest że club ma tam dobrą rekomendację,zobaczymy.Liczyłbym ,że Ty i pangaluszka zajęlibyście się listą startowa i ustawieniem par.Obaj ścigaliście się ,więc wiecie o co chodzi.
Ja uważam pomysł za znakomity. A dobra organizacja, tu zgadzam się z Vincentem, jest podstawą sukcesu. Sam chętnie włączę się w realizację tego przedsięwzięcia.
jak do ćwiartki tylko to starczy jakaś ulica mało uczęszczana nocą, żeby łatwo można zrobić objazd do niej, fotokomórki mogę załatwić z ich obsługą , jak Vincent dogada się z policją to dam temacik na SRTW.pl , pewnie trochę ludzi się skusi żeby się poganiać bez spinki z policją Bo w sumie nie ma takiego konkretnego miejsca we wro. A jak będzie profi pomiar czasu i prędkości na mecie to już wogle. Tu się dało
Fajnie,dzięki.Porozmawiam z policją,jak nie będą robić schodów ,to temat pchamy dalej.Jest specjalna komórka, która zajmuje się takimi sprawami,i hasłem ścigania będzie: Bezpieczeństwo na drogach i zmniejszenie zagrożenia w ruchu drogowym