Polecę i pomierzę .Zależy mi żeby dohamowanie było jak najdłuższe.Zobaczymu jak wyjdą pomiary.Napisałem ok 300 ,bo chodziło mi o odległość wzwyż 400,500,600.
Przegląd zrobiony u Kirszy w:
-Opel Serwis-Stacja Diagnostyczna-Przeglądy Rejestracyjne Kirsza Janusz W-w ul Karkonoska 50 tel 607 967 392
Gorąco polecam wszystkim robienie przeglądów na tej stacji we Wrocku. Miła obsługa, można sobie pogawędzić o motoryzacji, spojżeć pod auto. Poprostu miód!!!
Robię tam przeglądy swojej Hondy. Jako klubowicze mamy tam preferencje a ja ze swej strony mam duże zaufanie do Pana Janka. Doradzi, zwróci uwagę na coś czego ja nie byłbym w stanie zauważyć i powie z uśmiechem - lepiej żeby pan to teraz zrobił, a nie czekał aż się całkiem rozsypie, bo wtedy to będzie kosztowało dużo więcej. Samochód ma pan sprawny, ale proszę pamiętać o tym, co mówiłem. A przecież mógłby tylko wykonać rutynowy przegląd, dopuścić, lub nie dopuścić samochód do ruchu i nie zawracać sobie głowy tym, co da o sobie znać dopiero za nieraz kilka miesięcy. Dziękuję Panie Janku
robraf napisał(a):ja odbiore swoją 25 jak bedzie taka mozliwosc
Ok,no problem.Myślę że do tej pory już będą.
Na imprezce-pokaż swoją hondę ,oczywiście byliśmy
Jeff,pangałuszka,DIAMENCIK,Vincent
W sumie kameralnie,pangałuszka zasięgnał rad n/t zmiany wystroju wnętrza solki,Mir@s ma fajne fele,była muza ,browar.
Było raczej kameralnie, jeden crx w przepięknym kolorze czerwonej perły, ale czerwień o wspaniałym odcieniu. Poza tym kilka fajnych wózków, w każdym razie nasze Hondy prezentowały się bardzo dobrze, a del Sol Vincenta i moja kupejka cieszyły się zainteresowaniem innych uczestników.
powiedzcie mi czy we wro mozna gdzies zrobic cleary ze starych lamp? bo kierunki mam clear a chcial bym odswiezyc stare lampy np napylic na nowo odbloysnik i wypolerowac klosze od wewnatrz i zewnatrz
Już był temat polerowanych szkieł,to jest szajs ,lepiej glo załatw mu nowe clary.
Pozatym mam przyrząd diagnostyczny do ustawiania świateł i światłocień po regeneracji to była plama.I tak na śmiecie poleciały lampy 2xII gen i z jednej solki
[ Dodano: 2012-09-27, 12:05 ] robraf,skrobiesz pismo do swojej ubezpieczalni(może być to z PW,brak godziny zdarzenia) kopia zostaje u Ciebie.Lecisz do KRD na Hubskiej do pokoju 22 ,powiesz że chcesz zgłosić zdarzenie ,poproś o formularz i wypełnij go,fakty muszą się zgadzać ,nie może być żadnych rozbierzności.
Szybko ,załatwiłeś sprawę.Z relacji wynika że nastąpiło najechanie na tył pojazdu,czyli tzw nie zachowanie bezpiecznej odległości od pojazdu poprzedzającego.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności" Albert Einstein