, wg moich obliczen to jakies 333ml na 1000 km (i to przy spokojnej jezdzie 3-5k obr, hamowanie silnikiem)
)

Snow napisał(a):Dbam o auto lepiej niz o siebie a on mi takie cyrki robi no nie jest to wporzadku

Snow napisał(a):nie no kurde 1litr na 5 miesiecy to jeszcze nie ma tragedii, ale chyba powoli zaczne zbierac na zdrowe d16z5.
a jeżeli miał bym wydać około 2 koła na inny silnik to wolał bym zainwestować w remont, chociaż wiesz co zrobiłeś i że to jeszcze powinno sporo polatać
a co do mechanika to mam jednego znajomego w Szczecinie co sam miał CRXa teraz ma nówkę accorda i podobno zna się zaje...cie na hondach, kiedyś sam należał w Szczecinie do klubu hondy i z tego co mówił to wszystkie klubowe fury on robił z tego co widzę to ciągle u niego jakieś grube taczki naprawiają i nowe i starsze jak coś to pytać podam namiar na warsztat... Sam miałem u niego robić mój silnik z Crxa ale nie mam 2 tysi na taki full remont a on nie chce mi robić lipy i wolał by od razu całą kapitalkę walnąć.... 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości