Ciekawe ceny, nie chce mi się wierzyć że w takiej kasie się kupi sprawnego rexa.
Ten drugi to po zdjęciach widać ze zderzak jest zmieniony na polifta a całe auto jest przedliftem. Ciekawi mnie czemu na jałowym jest 2,5tyś obrotów.
dokladnie to samo zauwazulem... te 2,5 na budziku i zdezak lampy tez, powinny byc 2komorowe w tej wersji jak sie nie myle... chce kupic rexa do zabawy... byle buda nie zmasakrowana byla... silnik bd remontowal sobie taj jak w poprzedniej crxie... mam ochote znowy polatac na przyszly sezon, bo sprzedalem swoja mała i przezucilem sie na Renate
[ Dodano: 2012-10-12, 13:54 ] dlatego cos niedrogiego w miare... wydmuszka itd
Za 1300 zł to może silnik kupisz w dobrym stanie. Z takim budżetem, to powinieneś się cieszyć, jak auto będzie odpalać i jeszcze trochę podłogi w nim będzie.
za 1300 to raczej nikt nie sprzeda bo same szyby el i lusterka el są warte polowe auta, cena jest nie prawdziwa bo niejeden forumowicz już by sprzedawał na czesci tego rexa
hey jestem z Rzeszowa, ja go nie widziaelm jakos :/ co do ceny to dobra tyle ze WLASCICIEL ma wylaczony caly czas telefon :/ myslalem go lykna czy tez popytac sie o co kaman ze taka cena .
jakies 2 tyg temu widzialem go za jakies 5k wiec albo go rozbil albo po prostu zle wpisal cene