. To tak jak Ja bym powiedzial, nie podobaja mi sie zwykle drzwi, bo jak wysiadam to jadacy za mna samochod moze mi trzasnac w drzwi i urwac. A tak na marginesie to chyba nie trzymasz sie drzwi zeby wysiasc z samochodziku
???
Warto pamiętać, że breja nie wybiera sobie miejsca pobytu i nie poleci w całości nad listwę, żeby zrobić wam przyjemność... Więc ta co jest nad listwą spłynie po niej, a to co jest pod... no zgadnijcie?
kamilos napisał(a):ta na zdjęciach czerwona moim zdaniem kiepsko zrobiona jeśli chodzi o zawiasy drzwi. lambo-doors czyli uchylane do góry, a tutaj na jakichś tandetnych szynachlepiej zrobić coś dobrze albo wogóle nie robić.
ona jest tak masakrycznie poszerzona ,ze nie da sie zwyklych raczej dac

ender2501 napisał(a):P@r0w@, prosze bardzo,zdjecia ze spotu na górze Żar w zeszłym roku. Te tutaj to samoróbki, ale i tak fajnie wygąda. Z drugiej strony, czy za jakis czas z takimi drzwiami nie bedzie tak jak z lampami lexus style ? opatrza sie ,a po pewnym czasie wrecz zaczna byc uwazane za 'wioche' ??

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość