A seryjną półośkę można ukręcić nawet w N/A
Największe szkody generuje tutaj chyba brak płynności w przenoszeniu napędu czyli teoretycznie mniej łopatkowe spieki będą bardziej uszkadzać napęd
Ale to moje gdybanie 

A seryjną półośkę można ukręcić nawet w N/A
Największe szkody generuje tutaj chyba brak płynności w przenoszeniu napędu czyli teoretycznie mniej łopatkowe spieki będą bardziej uszkadzać napęd
Ale to moje gdybanie 
Już 2 skrzynie biegów zabiłem na tym sprzęgle i 3 przeguby
POLECAM

sebas napisał(a):Ja u siebie po montażu kompresora sprzęgło wymieniałem jakieś hmm 5 razy... nie dał rady dorabiany spiek ani xtd stage 2 - wg mnie to największe gówno jakie można kupić gorsze od podróbki valeo
Kupiłem w końcu ACT-HC5-HDSS i już 3 lata i ponad 35000km zrobiło bez ani jednego uślizgu! Katowane było na torze, z pod świateł itp i nicJuż 2 skrzynie biegów zabiłem na tym sprzęgle i 3 przeguby
POLECAM
http://www.topendpower.pl/p/pl/act-hc5- ... 92-00.html
dostałem za 800zł.
Jest trochę agresywniejsze niż mocno zużyte seryjne i nic nie ślizga
Więc mogę polecić 

Te, które wyciągnęliśmy generalnie ścierało już nity więc jeżdżąc na nim przez ostatnie miesiące już się do tego przyzwyczaiłem
Kwestia tego jaki masz budżet bo 400 a 1200 PLN to spora różnica 
generalnie z tym 4 spiekiem wszystko git tylko wasnie z tym łapaniem na 1-0 jest tak ze cały napęd po dupie dostaje , woojas w swoim d16z5 w 4g tak miał u nas i pierw padł mu docisk po 2 miechach a potem reszta

Do okolic 200 KM nie trzeba (ponoć) wzmacniać docisku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości