Pewnie masz luz gdzieś w zawieszeniu i możesz nawet tego nie wiedzieć bo na stacji diagnostycznej ci tego nie wykryją, może być np sworzeń górny wytłuczony i będzie auto wariowało bo sam tak miałem, jeden sworzeń a tak negatywnie wpływał na prowadzenie.
sworznie wymienione...gorne wahacze nie maja luzu....czyli zamawiam gumy na drazki reakcyjne.....jak kopne w kolo lata troche prawe lewe mocnie oczywiscie chozi przod tyl.....
Mcfly89, paaanie, jezeli ci przednie kola lataja przod/tyl, to ci sie zmienia geometria calej przedniej osi, najbardzej zbierznosc i tzw kat wyprzedzenia sworznia zwrotnicy, wymieniaj te gumy na drazkach, sprawdz czy na wahaczach sa ok i na koniec na geometrie samochodu, ale całą (tzn przód i tył) a nie tylko przod jak wiekszosc ludzi robi
geometrie samemu można ustawić lepiej niż gamonie np. u mnie w Polkowicach ;P zawsze sam ustawiałem i zawsze jak jechałem na sprawdzenie jej to niby kosa itd. itp. zrobie FAQ co i jak dzisiaj
M!R@S, QW!!! niedlugo dostaniesz pan BANA za te pomysly, ze robisz wszystko sam to nie znaczy ze bedziesz tak ludziom wciskac w faq jakies glupie pomysly z listewkami czy sznurkami, NIGDY NIE ZROBISZ DOBRZE, zawsze trzeba jechac na geometrie i zrobic to wg tego co pisze ksiazka, wiem co mowie bo robie to na codzien, i nieraz przyjezdza typ z wycietymi oponami bo zrobil mu fachman na listewke