Prawdopodobnie masz do wymiany "pająk" od włączania świateł bo się już tam w przełączniku wszytko pewnie wytarło lub przypaliło. Możesz spróbować go rozkręcić, wyczyścić i nasmarować tak jak fabrycznie jest to zrobione i jest szansa, że będzie działać, zwróc uwagę na blaszki czy nie są przepalone i nie mają jakiegoś nalotu, który trzeba usunąć żeby wszystko kontaktowało.
Ahaczyli w sumie to błachostka i tania sprawa. Mieliscie tez taki problem w swoich czy to moj jest jakis unikatowy? A duzo z tym roboty ? Kierownice na pewno trzeba sciagnac prawda?
o no to super dzieki koledzy za infomyslalem ze to jakas grubsza sprawa.. dziwne jest tylko to ze raz zaswieca a raz nie juz bym rozumial jakby wcale nie swiecily ale raz tak a raz nie..
Aha wiem pierwsze sprobuje wyciagnac i przeczyscic moze to cos da jak nie to wymienie
[ Dodano: 2012-11-14, 21:46 ] sprawa jest taka ze postojowki swieca, dlugie swiatla swieca a tylko nie swieca mijania z przodu bo z tylu swieca normalnie.. wydaje mi sie ze wystarczy rozebrac i przeczyscic bo tam cos nie laczy pewnie te blaszki zabrudzone. Co myslicie o tym?
[ Dodano: 2012-11-15, 22:48 ] sprawa jest taka ze postojowki swieca, dlugie swiatla swieca a tylko nie swieca mijania z przodu bo z tylu swieca normalnie.. wydaje mi sie ze wystarczy rozebrac i przeczyscic bo tam cos nie laczy pewnie te blaszki zabrudzone. Co myslicie o tym?