, ale każdy pomysł będzie mile widziany. Chciałbym po prostu 100% Hondą wyjechać na wiosnę. POZDRAWIAM
, ale każdy pomysł będzie mile widziany. Chciałbym po prostu 100% Hondą wyjechać na wiosnę. POZDRAWIAMmilka007 napisał(a):Witam, mam chyba problem jak 90% del solek tj, dziura pod fotelami w podłodze.
. To nawet malowanie nie jest - sama blacharka także koszta też nie będą jakieś nie do przyjęcia. Jak Matti5d, napisał.... zaprzyjaźnij się szybko z blacharzem
Przy okazji jak juz u niego będziesz to bym cała budę przetrzepał bo podłoga to jakoś specjalnie nie jest pierwsze miejsce co powinno gnić
milka007 napisał(a):Witam, mam chyba problem jak 90% del solek tj, dziura pod fotelami
Skoro tam masz zgnite to aż strach pomyśleć co jest na progach...

Del Sol ma miejsce na zgrzewie poprzecznie do osi nadwozia, często tam zbiera się wilgoć. Najlepiej byś zdjęcia wrzucił, żeby Ci tył kiedyś przy ruszaniu nie został
A najlepiej - wyciąć martwe miejsce, zrobić łatkę, jakimś epoksydem obustronnie, potem najlepiej baza+bezbarwny, albo i bez bazy, żeby utwardzić, od spodu bitex. No chyba że znajdzie się 587234705643 kolegów którzy jednak polecą zrobić to profesjonalnie
Mój sposób nie zawiedzie
To nie nadwozie, ze trzeba pięknie dopasować i wyspawać idealnie. Tylko dobrze zabezpiecz.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości