nie marudzę, ale okładka też dzaźni
nosz innego grupena nie było 
Swistak napisał(a):Czyli wniosek jeden: do przyszłego roku trzeba iść na kurs zaawansowany obsługi photoshopa
sluszna uwaga, tez mialem cos wkleic...ale na pewno by bylo G patrzac na foty jakie ludzie wrzucaja, przeciez to ma byc nasz kalendarz z naszymi autami..
niebardzo jestem na biezaco w tym temacie ale w tym roku pewnie w koncu go zawine bo jeszcze zadnego nie mialem nigdy 
bar_oo napisał(a):wg mnie wielu osobom nie spasuje, jak dla mnie za wiele solniczek
Staraliśmy żeby było po równo a i tak marudzicie że są same czarne 2 geny - nie nasza wina... Z chęcią dałbym np turkosowe EE8 Damiana lub zielone Mirasa no ale z fotkami słabo... 1 ze zdjęć Damiana które się nadawało po powiększeniu jest nie ostre i ma pełno ziarna, w dodatku bardzo tło psują hałdy śniegu... Chyba nie chcielibyście rozmytej fotki oglądać na ścianie. Tym bardziej że do druku musi być maxymalnie duża rozdzielczość.bar_oo napisał(a):już bym wolał oglądnąć kilka innych fotek starszych użytkowników
bar_oo napisał(a):okładka też dzaźninosz innego grupena nie było

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość