... przesiadlem sie na piekna accord coupe z 2008 roku
. A moja solniczke mozna ogladac na parkingu przed feu vertem na ku sloncu
....
Kocureq - to pewnie mnie widziales
...

GutkoCrx napisał(a):Witam jestem Bartek w Szczecinie mieszkam od niedawna, może za jakiś czas i moja CRka wyjedzie na ulice ZS tylko nie wiem kiedy bo czasu brak na remont i z funduszem też ostatnio krucho trochęPozdro
Widze,ze bedzie cos oryginalnego po naszych dziurach latalo.Oby te spojlery to wytrzymaly.. 
filip napisał(a):Szybka i wściekła musi być Twoja ceera, jeśli to ta z avatara

adi469 napisał(a):WitamyWidze,ze bedzie cos oryginalnego po naszych dziurach latalo.Oby te spojlery to wytrzymaly..
najgorsze że nie mam na to za bardzo czasu i kasy też brak niestety... ale Hanka nie zając nie ucieknie stoi w garażu i czeka na tę jedną chwilę...

... a stala bo myslalem ze znajdzie sie chetny szybciej na kupno
no i mieszkam vis a vis parkingu ... ale niestety do tej pory sie woze z nia ...
.... no i została na ziemiach ZS
...adi469 napisał(a):GutkoCrx napisał(a):Witam jestem Bartek w Szczecinie mieszkam od niedawna, może za jakiś czas i moja CRka wyjedzie na ulice ZS tylko nie wiem kiedy bo czasu brak na remont i z funduszem też ostatnio krucho trochęPozdro
WitamyWidze,ze bedzie cos oryginalnego po naszych dziurach latalo.Oby te spojlery to wytrzymaly..
ale gdyby się zebrało więcej osobistości, to bym się może ogarnął i nie pił w sobotęUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości