1. Najpierw zrób karoserie, 2. Potem zadbaj o zawieszenie i hamulce, 3. Teraz dopiero możesz modzić silnik. EE8 -> Subaru GF8 -> ED6 + BB9 -> Subaru GRF http://www.youtube.com/watch?v=OwwaZjWcMOE
tak wiec podsumowanie roku zrobione myślę ze w tym będę mógł pomoc tak samo albo lepiej w organizowaniu imprez i mam nadzieje ze ja tez otrzymam taka pomoc bo nawet najmniejszy zlot jest bardzo trudny do zorganizowania
Ostatnio edytowano 2013-01-06, 03:46 przez kamil kamieńsk, łącznie edytowano 1 raz
PifPafSratatata, wszyscy wiedza kto tylko nie oni i niech tak zostanie, bo oni nie sa w stanie trafic nawet z palcem do dupy chlopakow wiele razy na miesci widzialem w akcji i na zywo takie streety wygladaja 100x lepiej
w posie jest tylko imię więc jak mu moglem pomóc? nie podane są inne dane jak nazwisko dokładny adres itd wiec nie widzę żadnego problemu to ze znam jego imię i ze rozmawiałem z nim nie znaczy ze znam wszystkie jego dane wiec nie rozumiem oburzenia al ok skoro tak uważacie wycinam to co chcecie:)