Witam tak jak w temacie mam problem z laminatem w ED9. Otóż problem jest taki że w blacie szyberdachu mam zjechany gwint z jednej strony, na tej śrubie którą widzimy z góry jak otworzymy blat. Próbowałem jakimiś domowymi sposobami go przytwierdzić ale nie dało rady, dodatkowo nie mam takiej dużej srubu żeby go ponownie nagwintować. Czy istnieje jakiś inny sposób na przymocowanie go tam ? Bo to troche uciażliwe gdy przy prędkości 140km/h robi sie szpara 1cm i widze niebo.
żeby było dobrze wypadało by podjechać do jakiegoś mechanika pożyczyć narzynkę i zrobić nowy gwint, założyć odpowiednią śrubę i masz spokój na długo
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
bo wiem ze we wczesniejszym blacie miałem wystający gwint i poprostu nakrecało się nakrętkę na to i było spokój ;/ sorki panowie jestem w angli i wątpie żebym spotkał tutaj jakiegoś ogarnietego mechanika z narzynką
generalnie każdy mechanik miec takoy sprzet powinien tyle żebyś te cale dobrał powodzenia
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
Ja kupiłem laminat jakieś 7-8lat temu,mam wszysto zmontowane jak trzeba i przy 160,też zaczyna go podnosić ,jakoś do tego przywykłem,zimą nie jezdże,a latem jak chcę szybciej pojechać to go uchylam ! Poza tym przez ten czas nic się z nim nie dzieje,a i spasowany ładnie jest.