za duża średnica jak do d serii. 51mm wystarczy. kup 1m kwasówki, kilka kolanek, złączki i złączki silikonowe i daj do pospawania. taniej Cię to powinno wyjść i będziesz miał dopasowane pod twoje auto
zrób własny dolot bo to nie jest robione pod twoj intelcoler i odległosci turboworks ma silikony jak kondony ale tansze , mozesz tez pospawac dolot i sobie go wypolerowac
podstawowy coler zawsze go spasujesz jego montujesz potem projektujesz dolot mowie ci zobacz czy juz ktos ten ,,dedykowany,, dolot bedzie pasował bo watpie , i widac wspawali nawet wejscie na odme od dekla zeby cisnienie spieprzało zrob własny dolot
ale się uczepiłeś tego dolotu te 63 mm będzie za dużo. Rób 51mm. chyba, że chcesz mieć dużego laga bo jednak trochę minie zanim sprężarka napełni Ci ten dolot robiony pod twoje auto będzie lepszy
to nie chodzi o zaduzy za maly, mozesz miec dolot i 100mm, im mniejszy przekroj tym mniejszy lag (wiadomo ze za maly to brak pelnej wydajnosci sprezarki) do 300 koni spokojnie wystarcza 50mm, 16t do z5 troche zaduza do softa, do kutego jak znalazl
mi przema powiedzial ze dla mnie bedzie lepsza 16t bo 13t sie bedzie meczyl
Dobra. Moze mi ktos podac mniej/wiecej co i ile czego kupic rur kolanek itp ?