Kurde, ludzie naprawdę myślą, że się wywiną z tak prymitywną formą naciągania ludzi na kasę? To było modne jak allegro świętowało pierwszą rocznicę, a nie dzisiaj
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
Na raceismie jest atak na kolesia z polski co handluje felgami i sprzedał ziomkowi z finlandii i do dzisiaj ich nie dostał i prosił o pomoc... Sprzedający nadal je ma A raz już wpierdol dostał ;p
No i dobrze, idioci robią opinię całemu narodowi, później wszędzie myślą, że w Polsce to tylko kurwy i złodzieje mieszkają...
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
Trudno w to uwierzyć, że wystarczy założyć konto na forum i kilka zdań napisać, że coś się chce sprzedać i ludzie przelewają Ci kasę tak o... powinna być lista Oszustów i osobno tych co dali się oszukać jak dzieci ku przestrodze innych, Panie i Panowie uważajcie, naprawdę, sieć to nie tylko koledzy i przyjaciele przychylnie nastawieni i pomocni
ja jak kupiłem 5gena na części i wbiłem na forum civic5g.pl też mi każdy przelewy robił, że aż zgarnąć i powiedzieć papa haheh nie no masakra, ludzie nie potrafią uważać i potem jest płacz...
M!R@S ale Ty jesteś na forum od lat, udzielasz się, jesteś "rozpoznawalny".
Raczej w ciemno takiej osobie można zrobić przelew. Tymniemniej najlepiej takie transakcje załatwiać za pobraniem